11-07-2019: Πρόσκληση αποσπάσεων εντός ΠΥΣΠΕ

Η Διεύθυνση Π.Ε Κέρκυρας

Καλεί:

Τους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, Γενικής και Ειδικής Αγωγής(Από ΣΜΕΑΕ ή Τ.Ε σε ΣΜΕΑΕ ή Τ.Ε), που επιθυμούν να αποσπαστούν σε σχολικές μονάδες εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. , να υποβάλουν αίτηση σύμφωνα με τα υποδείγματα που σας κοινοποιούμε, στη Δ/νση Π.Ε  Κέρκυρας, έως  και 20 Αυγούστου 2019, και ώρα 15.00 μ.μ, υποβάλλοντας ταυτόχρονα και τα σχετικά προβλεπόμενα δικαιολογητικά βάσει των οποίων θα γίνει η μοριοδότηση των αιτήσεων.

Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα καλούνται να υποβάλουν δήλωση προσωρινής τοποθέτησης όσοι εκπαιδευτικοί παραμένουν στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε .

Όσοι εκπαιδευτικοί έχουν ήδη προσκομίσει δικαιολογητικά για τη διαδικασία των μεταθέσεων  δε χρειάζεται να τα προσκομίσουν εκ νέου, παρά μόνο αν υπάρχει μεταβολή στην οικογενειακή τους κατάσταση ή σε άλλα στοιχεία.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης απόσπασης έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με εξαίρεση όσους:

α) είναι στελέχη της εκπαίδευσης και η θητεία τους λήγει μετά τις 31-08-2019,

β) υπηρετούν σε θέσεις με θητεία η οποία λήγει μετά τις 31-08-2019.

Σημείωση: Οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων οι οποίοι δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό τους ωράριο στην οργανική τους θέση καλούνται κατά το ίδιο διάστημα να υποβάλουν αίτηση-δήλωση προτίμησης σχολείων για τη συμπλήρωση του  ωραρίου τους.(στο έντυπο προσωρινής τοποθέτησης)

 Τηλ .επικοινωνίας:26610 23602  (Γραμματεία Π.Υ.Σ.Π.Ε)

                               26610 39014  (Γραμματεία ΔΙΠΕ Κέρκυρας) 

 Fax : 2661047202

 Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΣΕ ΣΜΕΑΕ/ ΤΕ

Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Η ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ