13-11-2019: Η εγκύκλιος των μεταθέσεων των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2019-2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να καταθέσουν αίτηση μετάθεσης α) από περιοχή σε περιοχή, β) σε ΣΜΕΑΕ/ΚΕΣΥ, γ) στα Πειραματικά Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης  και δ) στα Μειονοτικά σχολεία θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους στο online σύστημα https://teachers.minedu.gov.gr μέχρι τις 25-11-2019 και ώρα 15:00 και παράλληλα μέσα στην ίδια προθεσμία να αποστείλουν ψηφιοποιημένα τα τελευταίου τριμήνου δικαιολογητικά  τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΔΠΕ Κέρκυρας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να καταθέσουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης/ βελτίωσης για να αλλάξουν οργανική θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους στο online σύστημα https://teachers.minedu.gov.gr μέχρι τις 25-11-2019 και ώρα 15:00 χωρίς στην παρούσα φάση να δηλώσουν σχολεία προτίμησης ή να αποστείλουν δικαιολογητικά.

Οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ και δεν έχουν οργανική υποχρεούνται να υποβάλουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης/ βελτίωσης μέσα στην ίδια προθεσμία και με την ίδια διαδικασία.

 

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

 

Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ